Omelet med kartoffel, spinat og frisk mozzarella

05 Omelet med Kartoffel, spinat og mozzarella.jpg

Det skal du bruge

2 personer
Ca. 25 minutter

 
  • 4 æg 

  • 1 dl mælk  

  • Salt og friskkværnet peber

  • 100 g kogt kartoffel

  • 100 g frisk spinat

  • 1 kugle frisk mozzarella

  • 2 spsk olivenolie

 

Sådan gør du

Slå æg ud i en skål. Tilsæt mælk, salt og friskkværnet peber og pisk det sammen med en gaffel.

Skær de kogte kartofler i tern.

Skyl spinat og lad den dryppe grundigt af i en sigte.

Riv mozzarella ud i nogle mindre stykker.

Varm olie på en pande ved god varme. Steg kartoffeltern på panden til de får lidt farve.

Tilsæt æggemassen og når den begynder at sætte sig, kom halvdelen af spinat og mozzarella på. Fold siderne forsigtigt indover, så omeletten nærmest får en cigarform.

Vend omelet rundt, og steg den 1-2 minutter mere, så den får flot farve udenpå, og stadig er blød i midten.

Vip omelet over på en tallerken og server med spinat og mozzarella på toppen, drys med lidt ekstra salt og friskkværnet peber. 


OmeletAnina Kjær